Title Image

Activitats i entorn

Cultura, història  gastronomia, esport,  activitats a l’aire lliure, micologia,… l’entorn us permetrà gaudir d’una oferta d’activitats il·limitada.

Relax i benestar

El mes important que pots fer a Can Mai es relaxar-te. El temps corre a poc a poc a la casa, i tu també has fe fer-ho. Acaba el teu llibre, posa la música que t'agrada al jardí, refresca't a la piscina de sal, o gaudeix dels massatges relaxants i teràpies naturals al nostre chill-out. (Només per encàrrec).

Ciclisme

Degut a la gran varietat de carreteres, els desnivells naturals, i a una situació geogràfica privilegiada, equips professionals de ciclisme de tot el món han triat Girona com la seva seu permanent. Pels entorns de Can Mai circulen varies de les més conegudes rutes ciclistes d'Europa, tant de carretera com de BTT. Tenim bicicletes a disposició dels clients, sense cost addicional.

Golf

La masia està situada a deu minuts en cotxe del PGA Catalunya, a Caldes de Malavella, a quinze minuts del Golf Girona i a vint minuts del Golf D'Aro Masnou.

Gastronomia

Avisant amb antelació, podem fer-vos una reserva als millors restaurants de l'entorn. Des de diverses estrelles Michelin fins a racons desconeguts, passant per cuina catalana, haute cuisine, peix i marisc, carns de Girona... la comarca ens ofereix la possibilitat de viure experiències gastronòmiques úniques.

Cultura i història

El barri vell de Girona, els Banys Àrabs, el Call Jueu, les ruïnes d’Empúries, la ruta dels Dòlmens de les Gavarres, el museu del Cinema, el museu d’Història i el d’Història dels Jueus, Girona Temps de Flors, el Festival Temporada Alta de teatre... l'oferta d'oci i cultura es àmplia i variada.

Shopping

Situats a menys de 30 minuts de La Roca Village, a 10 minuts del centre de Girona, i a 20 minuts de Platja d'Aro. Una situació privilegiada pel qui vol aprofitar el dia per comprar moda, artesania o productes locals.

Micologia

A la tardor, els boscos dels voltants ens ofereixen el seus secrets més ben guardats: siurenys, ous de reig, rossinyols, trompetes de la mort, rovellons i pinetells... Deixeu que en Jordi us ensenyi algun dels seus racons amagats, i després prepari un sopar amb el resultat de la sortida.

Us recomanem el Restaurant Divinum de Girona: